Pasfoto’s

Pasfoto’s voor uw officiële documenten die aan alle (ook buitenlandse) eisen voldoen

In onze winkel kunt U al jarenlang terecht voor het maken van pasfoto’s. Wij maken gebruik van een geavanceerd pasfotosysteem zodat uw pasfoto binnen 5 tot 10 minuten gegarandeerd klaar is. Onze pasfoto’s zijn geschikt voor officiële (buitenlandse) documenten, maar kunnen ook als leuke en nette profielfoto gebruikt worden.

  • Officiële documenten

De pasfoto’s die wij maken zijn van professionele kwaliteit en voldoen aan alle richtlijnen en wettelijke eisen, zodat u ze voor alle (officiële) documenten kunt gebruiken. Bij de opname houden wij rekening met alle eisen die worden gesteld aan officiële documenten, zodat u gegarandeerd een geschikte pasfoto krijgt voor uw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.

  • Buitenlandse documenten

Voor buitenlandse documenten (paspoort, identiteitskaart, visum) gelden vaak andere eisen. In andere landen kunnen afwijkende voorwaarden gelden waaraan een pasfoto moet voldoen. Zo gelden voor een Amerikaans/Canadees en Duits paspoort andere afmetingen, zijn voor landen als Iran en China andere achtergrondkleuren nodig en gelden er voor verschillende documenten van andere landen weer afwijkende eisen. Wij zorgen voor een pasfoto die aan de eisen voldoet van het land waarvoor u een document nodig hebt.

  • Profielfoto’s

U kunt ook pasfoto’s laten maken voor allerlei andere doeleinden; leuke pasfoto’s, in kleur of juist in zwart-wit, om aan vrienden of familie te geven, voor de (sport)club en voor andere niet-officiële doeleinden. Uiteraard kunnen wij ook een nette pasfoto maken die te gebruiken is als profielfoto voor uw sociale media (LinkedIn, Facebook).